USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Суб’єкти господарювання Волині спрямували до бюджету майже 25 млн грн екологічного податку

Сьогодні 06:48
Протягом семи місяців 2024 року на Волині сплачено 24,8 мільйона гривень екологічного податку. Із цієї суми суб’єкти господарювання сплатили до держбюджету 18,2 мільйона гривень, а до місцевих бюджетів – 6,6 мільйона гривень екологічного податку.

Платники податків, діяльність яких має негативні наслідки для навколишнього середовища, мають обов’язок щодо реєстрації платником екологічного податку, нагадують в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Зокрема реєстрацію платником екологічного податку мають мати суб’єкти господарювання, які здійснюють викиди забруднювальних речовин у повітря, скиди у водні об’єкти та розміщують відходи у спеціально відведених місцях.

Читати ще: У бюджетах Волині – майже 2 мільйони гривень туристичного збору

Водночас у податковій службі наголошують: Волинь належить до регіонів, у яких не ведуть активні бойові дії. Отож, платники податків зобов’язані дотримуватися вимог закону і своєчасно перераховувати податки до бюджету.

Ефективна протидія воєнній агресії РФ вимагає належного фінансового забезпечення, як і розв’язання поточних питань соціально-економічного характеру. Лише за умови неухильного дотримання вимог податкового законодавства всіма платниками держава і громади отримуватимуть кошти для протидії ворогу й фінансування інших важливих видатків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus