USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Студент КПІ встановив відеокамеру в душі гуртожитку: йому загрожує до трьох років тюрми

6 Листопада 2021 18:32
Поліція відкрила кримінальне провадження через інцидент у дівчачому душі гуртожитку Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» (КПІ) в Києві. Там знайшли відеокамеру, яка реагувала на рух у приміщенні, вмикала запис і фільмувала голих дівчат.

«Правоохоронці вилучили камеру відеофіксації. Окрім цього, поліцейські відібрали заяви від мешканок гуртожитку та допитали їх як потерпілих», – зазначили у відділі комунікації поліції Києва.

Нагадаємо, відеокамеру в душі знайшла одна із дівчат, яка прийшла купатися. На пристрої виявили чимало відео. Про те, чия камера, здогадались одразу. Перше відео – з обличчям власника камери – вона зреагувала на нього, коли її встановлювали. Ймовірним власником камери виявився студент 2 курсу, майбутній айтівець, і за це йому може загрожувати три роки обмеження волі. Одразу після того, що сталося, хлопець поїхав з гуртожитку нібито додому. Студенту вже заборонений вхід до гуртожитку, а якщо його провину доведуть, то можуть відрахувати з ВНЗ.

Досудове розслідування розпочато за ч. 1 ст. 182 Кримінального кодексу України – порушення недоторканності приватного життя. Працівники поліції проводять слідчі та оперативно-розшукові дії для встановлення мотивів цього вчинку, а також кола осіб, причетних до його скоєння та притягнення їх до відповідальності. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Авяков Показати IP 6 Листопада 2021 19:00
Взяти у Квартал і нагородити премією. Як того, що Дію підробив
Лучанин до Авяков Показати IP 6 Листопада 2021 20:12
Ох, яке ти тупе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus