USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Стратегія розвитку Луцької громади: усі охочі можуть пройти опитування щодо основних проблем та перспектив розвитку

10 Серпня 2023 16:38
У рамках проєкту Ради Європи «Зміцнення стійкості демократичних процесів через громадську участь під час війни та в післявоєнний період» Луцька міська рада продовжує роботу над розробкою Стратегії розвитку Луцької міської територіальної громади.

Про це повідомляє пресслужба міськради.

До розробки Стратегії залучені експерти Ради Європи, виконавчі органи Луцької міської ради, громадські організації, галузеві профільні спеціалісти та інші зацікавлені особи (стейкхолдери).

Крім того, з метою повноцінного та грунтовного аналізу стану розвитку громади, визначення потреб та пріоритетів мешканців та якісного прогнозування, Луцька міська рада запрошує вас пройти онлайн опитування за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdA1UxPl4fVq4kH17iw5_SV_8hkYZfKukdO4qn3zQQKEW3OSg/viewform?pli=1
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пропоную. Показати IP 10 Серпня 2023 17:11
В корсаків спитати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus