USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

«Страшно йти»: лучани вимагають належно освітлити район ЛПЗ

18 Грудня 2019 18:49
Вулиці мікрорайону ЛПЗ у Луцьку належно не освітлюються в темну пору доби.

Відповідні повідомлення лучани залишили на платформі «Відкрите місто».

Як зазначила Вікторія Кравчук, належно не освітлюються, зокрема, одні з центральних вулиць мікрорайону – бульвар Дружби народів та вулиця Шота Руставелі.

«Біля поштового відділення на вулиці Шота Руставелі, 9 відсутнє освітлення. Виходячи з пошти, людина нічого не бачить перед собою, пошкоджені сходи ледь видніються», – зауважила лучанка.

За її словами, вона неодноразово казала про відсутність освітлення працівниками поштового відділення, однак безрезультатно.
Немає освітлення і в дворах на вулиці Шота Руставелі.

«Ліхтарі є, але вони рідко світять. А якщо і світять, то користі з них нуль, адже те жахливе жовте світло більше споживає енергії, ніж освітлює доріжки», – поскаржилася жінка.

Вікторія Кравчук також висловила прохання встановити ліхтар поруч двоповерхової споруди з магазинами на бульварі Дружби народів, 2.

«Коли в магазинах закінчується робочий день на цій ділянці дороги темнота хоч в око стрель. Люди повертаються з роботи, а там реально страшно йти», – вказала жінка.

Та додала, що освітлення відсутнє і на ділянці бульвару Дружби народів, 4а: «Там дуже темно, ще й дорога в ямах. Цією дорогою батьки ведуть діток з дитячого садка. Щоб не травмуватися, треба світити під ноги ліхтариком».
Усі повідомлення було передано на опрацювання до департаменту ЦНАП, департаменту житлово-комунального господарства, ЖКП №2, ЖКП №7, КП «Луцьксвітло» та «М.Ж.К.»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пфф! Показати IP 18 Грудня 2019 19:20
з ліхтариками ходіте!
Гпз Показати IP 18 Грудня 2019 22:25
Ще зверніть увагу скільки там собацюг дворняг ! Це ЛАСКА плодить і на гпз вигулює! І стабільно просить донати !
Анонім Показати IP 19 Грудня 2019 13:36
Вечірнє освітлення в Луцьку дуже-дуже погане.. Взагалі не видно нічого під ногами ні коренів дерев ні ямок. Це катастрофа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus