USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Страшна поразка Росії в Україні: Невзоров ще в 2021 році розповів про сьогоднішню війну, його прогноз збувається

2 Березня 2022 18:07
У разі війни з Україною все закінчиться «страшною поразкою» для Росії. Таку думку у своєму відеоблозі, опублікованому в YouTube ще 11 квітня 2021 року, висловив російський публіцист Олександр Невзоров.

За його словами, незважаючи на нерівність сил, перемога буде за Україною, оскільки «для України будь-який результат війни є перемогою».

Невзоров зазначив, що є два варіанти розвитку можливої війни, й «обидва вони смертельні для РФ».

«В одному випадку величезний, злісний, кривавий монстр – Росія – затоптав маленьку, горду, беззахисну сусідку. У другому випадку маленька, горда, беззахисна сусідка розтоптала величезного кривавого монстра. Для Росії однаково трагічні обидва варіанти», – підкреслив публіцист.

Читати ще: Російська влада не була готова до санкцій, Путін приховав вторгнення, – джерело

Усе почнеться з того, що заблукає кілька російських дивізій, «без цього не буває», вважає Невзоров.

«Ці дивізії накриє обов’язково російська авіація, яка в Чечні набула приголомшливої здатності бомбардування своїх же частин, винищивши щонайменше чверть російського воїнства в такий спосіб. Ось цей досвід пропити, я думаю, ще не встигли. Й авіація зможе застосувати весь напрацьований досвід на практиці», – сказав він.Публіцист також не відкидає участі у війні військово-морського флоту, який «за допомогою далекої артилерії, біноклів і портвейну обов’язково накриє кілька пляжів з російськими ж туристами, які розташуються там позасмагати».

Але, за словами Невзорова, ніхто з російських так званих військових аналітиків не враховує чинника «надлютого опору України й абсолютного невміння армії Росії воювати». Українські військові будуть «навіть злішими за чеченців», вважає публіцист.

Читати ще: У російському Бєлгороді на межі з Чернігівщиною лікарні перепрофільовують на військові шпиталі, а в Мозирі морги забиті трупами чеченців

«Хай що буде, у будь-якому разі все закінчиться страшною поразкою і трагедією Росії. До афганського, в’єтнамського, чеченського бідна країна відростить ще один горб ганьби», – резюмував Невзоров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus