USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Столиця під обстрілами: у кількох районах Києва спалахнули пожежі, є постраждалі

Сьогодні 11:10
Російські загарбники вранці у понеділок, 2 вересня, здійснили масовану атаку на Київ. Внаслідок обстрілів у кількох районах столиці виникли пожежі.

Про це повідомила пресслужба ДСНС.

За інформацією начальник КМВА Сергія Попка, постраждали троє людей. Одній особі надали медичну допомогу на місці. Дві людини госпіталізовані до медичних закладів столиці.

У Святошинському районі внаслідок падіння уламків ракети сталося загоряння чотирьох автомобілів, пожежу ліквідовано. За іншою адресою горить двоповерхова будівля складського приміщення. Рятувальники ліквідували займання на площі 700 кв. м.
Крім того, вогнеборці ліквідували загоряння біля входу однієї зі станцій метро, на площі 20 кв.м. Горів пункт приймання вторсировини.

Голосіївський район: влучання уламків ракети у корпус котельні одного із закладів освіти. Пожежу на площі 6 кв. м ліквідовано.

У Шевченківському районі надзвичайники ліквідували загоряння на площі 400 кв. м. Триває розбір конструкцій.

Читати ще: Росіяни влучили в дитячий будинок у Сумах

Загалом у ніч на 2 вересня 2024 року російські окупанти завдали ракетного удару по Київщині, Сумщині та Харківщині. У Повітряних силах повідомили: виявлено 58 повітряних цілей – 35 ракет різних типів та 23 ударних БпЛА.

У результаті бойової роботи українських військових збито 9 балістичних ракет, 13 крилатих ракет Х-101, 20 ударних БпЛА «Shahed-131/136».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus