USD 41.20 41.52
  • USD 41.20 41.52
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.80 10.95

«Стільки вакцини немає». Ляшко спростував заяву Шмигаля про початок щеплення усіх, хто записався через «Дію»

13 Травня 2021 08:43
Головний санітарний лікар Віктор Ляшко спростував заяву премʼєр-міністра Дениса Шмигаля про те, що найближчими вихідними будуть вакцинувати усіх громадян, які записалися у чергу через додаток «Дія».

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

«Є всі охочі і є спроможності системи охорони здоров’я і наявність вакцин в Україні. Сьогодні 500 тисяч доз вакцини в нас немає для того, щоб провакцинувати всіх охочих у додатку», – сказав Ляшко.

За його словами, в пріоритеті для МОЗ залишаються громадяни віком від 65 років. «Ми робимо все можливе, щоб розпочати вакцинацію людей, які записані в лист очікування в додатку «Дія«» на цих вихідних. Наразі пріоритетом для нас є люди, старші за 65 років. У листі очікування в «Дії» в нас таких є 23 тисячі 900 людей і ми спробуємо провакцинувати їх на цих вихідних», – сказав заступник міністра охорони здоровʼя.

​У середу Шмигаль заявив, що в Україні на вихідних будуть вакцинувати від коронавірусу тих, хто записався на щеплення через портал або застосунок «Дія». За його словами, всі охочі зможуть отримати щеплення в порядку живої черги – починаючи з 15 – 16 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Факт Показати IP 13 Травня 2021 09:13
"Маємо те, що маємо", - ліва рука не знає, що робить права. Це діагноз нашої держави.
Шмигалям ганьба Показати IP 13 Травня 2021 09:18
Ляшків у президенти!
директор школи Показати IP 13 Травня 2021 09:24
У товаристві лад – усяк тому радіє. Дурне безладдя лихо діє, І діло, як на гріх, Не діло – тільки сміх. Колись-то Лебідь, Рак та Щука Приставить хуру узялись. От троє разом запряглись, Смикнули – катма ходу… Щ? за морока? Щ? робить? А й не велика, бачся, штука, – Так Лебідь рветься підлетіть, Рак упирається, а Щука тягне в воду. Хто винен з них, хто ні – судіть не нам, Та тільки хура й досі там.
Анонім Показати IP 13 Травня 2021 09:52
У нашій державі вже давно пора ввести звання народний брехун України, заслужений брехун України і брехун-початківець. А люди по закінченню року, шляхом голосування , обирали б на цю посаду достойних. Країна повинна знати своїх «героїв».
Та Показати IP 13 Травня 2021 10:34
В сусідній Румунії всім хто бажає вакцинуватись ще й заохочувальний приз дають, аби тільки люди прийщли на те щеплення, у всіх країнах, аби тільки було бажання - вакцина доступна всім, вже вакцинувались навіть найбідніші африканські країни, лише в нас ,с..ка, дефіцит вакцини і якісь складності -етапи, черговість, вікова сегрегація, пріорітет "громадським діячам", д*більна "Дія" - ТЬФУ!
Москаль до Та Показати IP 13 Травня 2021 11:06
Спочатку вакцини нема, зараз вакцины не вистачае

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus