USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.30 10.55

«Старий Луцьк» завдяки ривку в третій чверті переміг «Політехніку-Галичину»

8 Грудня 2023 14:14
Солідний ривок у третій чверті допоміг баскетбольному клубу «Старий Луцьк-Університет» перемогти у другому матчі баблу львівську «Політехніку-Галичину» – 79:70.

Завдяки 6 очкам Томаса «Старий Луцьк» повів на старті зустрічі – 8:1. Львівʼяни взяли тайм-аут, аби ще більше не відпустити своїх візаві. Це «Політехніці» не дуже допомогло: Мусієнко невдовзі влучив трьохочковий та збільшив рахунок до +12. Перевага лучан трималася і після екватора першої чверті: Мусієнко знову закинув здалеку, а Коцько забив ендван. Ближче до кінця першої десятихвилинки лучани зробили кілька втрат, чим скористалися «політехи», скоротивши відставання до -7 – 20:13. Тайм-аут не допоміг «Старому Луцьку» збити атакувальний порив львівʼян, які до кінця чверті наблизилися на -3 – 20:17.

На старті другої чверті у «Політехніки» нестримними були легіонери Нельсон та Дешон. Проте лучани відповідали своїми влучаннями, не дозволяючи суперникам заволодіти перевагою, зокрема 4 очки закинув Коцько. Після середини другої чверті луцькі баскетболісти мали +7 очок переваги, але «політехи» зуміли швидко її відіграти до -2. Кінцівку краще провели лучани, зокрема Алтухов влучив «трьоху» та повернув перевагу свої команді у +7 – 41:34.

Читати ще: «Старий Луцьк» на чолі з новим тренером переламав хід гри з БК «Рівне», але не втримав переможний рахунок

Львів зумів скоротити відставання одразу ж після перерви, однак лучани завдяки 5 очкам Коцька збільшили перевагу до +9. «Політехи» взяли тайм-аут, але після нього Коцько продовжив влучати та додавав до набраних очок асисти, також вдало діяв під чужим щитом Томас, внаслідок чого лідерство «Старого Луцька» зросло до +13. Два трьохочкових від Прозапаса та дальнє влучання Марківа наприкінці дозволили лучанам мати солідну перерву перед останньою чвертю – 70:49.

Львівʼяни зуміли піти у відрив 8:2 на початку четвертої десятихвилинки, тому Дмитро Чайковський взяв тайм-аут. Ще однією проблемою «Старого Луцька» став пʼятий фол Коцька. За дві з половиною хвилини до сирени лучани мали +12 переваги та в підсумку довели цей матч до перемоги – 79:70.

Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став Володимир Коцько – 21 очко, 3 підбирання, 6 результативних передач. Завтра «Старий Луцьк» зіграє останні матч черкаського баблу проти «Прикарпаття-Говерли».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus