USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

«Старий Луцьк» взяв реванш в «Рівного» у Волинському баскетбольному дербі

21 Листопада 2021 17:41
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» зумів взяти реванш у клубу «Рівне» за вчорашню поразку. Другий матч Волинського баскетбольного дербі закінчився з рахунком 82:76 на користь лучан.

Учора «Старий Луцьк» зазнав прикрої поразки, поступившись «Рівному» в овертаймі (88:86), тож сьогодні вони прагнули взяти реванш. Перші очки у матчі закинули рівняни – з-під кільця влучив Герасимчук, однак в наступній атаці гості відповіли трьохочковим від Унгуряна. «Старий Луцьк» здійснив ривок у +6, але невдовзі рівняни не лише зрівняли рахунок, а й вийшли вперед. Проте невдовзі завдяки вдалим діям новачка Рудакова, який закинув п‘ять очок, «Старий Луцьк» повернув перевагу. Все ж першу чверть завдяки данку Водолазського, якого проспали луцькі баскетболісти, виграло «Рівне» – 18:16.

Друга чверть розпочалася з ривка «Рівного» у +6 – цьому посприяв Герасимчук, закинувши три з фолом. Лучани не збиралися відпускати господарів у рахунку, догнавши «Рівне» завдяки «трьохам» Глушка та Федчука – 26:26. На майданчику і далі була рівна гра, адже в середині чверті команди обмінялися дальніми влучаннями Чижа та Унгуряна. Відзначимо вдалі дії Юрченка, який спочатку закинув «трьоху», а потім відзахищався проти Адедирана та закинув з-під кільця, дозволивши волинянам відірватися на +4. Але після тайм-ауту Герасимчук закинув ендван і «трьоху», повернувши перевагу «Рівному». На велику перерву команди пішли за переваги господарів – 44:41.

У третій чверті лучани краще діяли у захисті та були влучнішими під кільцем суперників, тож зуміли виграти чверть з різницею одинадцять очок та відірватися у загальному рахунку на вісім балів – 56:64.

На початку четвертої десятихвилинки рівняни наблизилися до лучан на чотири очки, але «трьоха» Швагринського та чотири бали Унгуряна і Глушка дозволили «Старому Луцьку» відірватися на +11. За півтори хвилини до сирени Герасимчук «трьохою» знову скоротив відставання «Рівного» до чотирьох очок – 76:80. В останню хвилину право на володіння м‘ячем мала то одна, то інша команда, але «Старий Луцьк» зумів вдало відзахищатися та взяти реванш – 76:82.

Найрезультативнішим у складі лучан став Владислав Унгурян, який оформив дабл-дабл (23 очки, 10 підбирань).

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus