USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.74

«Старий Луцьк» вдруге здолав «Львівську Політехніку» на виїзді

19 Грудня 2021 13:44
«Старий Луцьк» повторив вчорашній результат матчу з «Львівською Політехнікою», вдруге перемігши львів’ян. Попри проблеми у фінальній десятихвилинці, «Старий Луцьк» святкував перемогу – 83:93.

Читати ще: «Старий Луцьк» зумів перемогти «Львівську Політехніку» на виїзді

Як і у вчорашньому матчі, старт першої чверті був рівним – за половину чверті рахунок був 12:13 на користь лучан. Проте господарі зуміли швидко набрати 5 очок, і Володимир Журжій вимушений був брати тайм-аут. Корективи від тренера дозволили «Старому Луцьку» не лише повернути лідерство, а й відірватися на +7. Відзначимо Коровякова, який і забивав і роздавав передачі. Заєць «трьохою» встановив остаточний рахунок першої чверті – 17:27.

Друга чверть розпочалася, як закінчилася друга – з трьохочкового, цього разу влучив Федчук. Інколи перевага лучан сягала 19 очок, однак до великої перерви львів‘яни скоротили відставання – 37:51.

На початку другої чверті лучани двічі влучили з-за дуги – закидали Коцько та Рудаков. Завдяки такій активності гандикап волинян за половину чверті сягав понад 20 очок. Проте перед фінальною десятихвилинкою перевага «Старого Луцька» була трішки меншою – 57:75.

За першу хвилину четвертої чверті завдяки Коровякову лучани здійснили ривок 6:0, тож господарі вимушені були брати тайм-аут. Після перерви вже львів‘яни набрали 7 очок, скоротивши відставання. За половину чверті лучани дозволили суперникам наблизитися на відстань 12 очок. Львів’яни не збиралися здаватися, а лучани традиційно слабко проводили четверту десятихвилинку, тож за майже дві хвилини до сирени «Старий Луцьк» мав лише сім очок переваги. Однак лучани не дозволили більше нічого зробити «політехам», святкуючи другу перемогу – 83:93.

Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став Євген Коровяков, закинувши 29 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus