USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Старий Луцьк» розпочав домашній бабл з поразки від «Будівельника». Фоторепортаж

1 Листопада 2023 08:58
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» невдало стартував у домашньому баблі, поступившись одному з лідерів Суперліги київському «Будівельнику» з рахунком 45:88.

Киянин Сандул забив перші очки у матчі. Гра у стартові хвилини була рівна – команди почергово набирали очки. У лучан активним був капітан Коцько, який закинув 4 бали. Мусієнко «трьохою» вперше у грі вивів лучан вперед – 7:6. Це був єдиний момент у грі, коли «Старий Луцьк» був попереду. Далі столичні баскетболісти швидко відірвалися на +5, тому Володимир Журжій взяв тайм-аут. Після цього одразу з-за дуги влучив Прозапас, скоротивши відставання. Але «Будівельник» продовжив вдало діяти в атаці, впевнено вигравши першу чверть – 14:25.
Столичні баскетболісти почали відриватися на старті другої чверті, зробивши ривок 6:0. До всіх бід лучан додалося й те, що Стейсі Томас отримав третій фол. За 6 хвилин лучани забили лише одне очко. Натомість кияни ще в середині десятихвилинки досягли переваги у 20 балів – 15:35. На велику перерву лідером пішов «Будівельник» – 20:44.
Перші кілька хвилин третьої чверті команди обмінювалися очками. Але невдовзі «Будівельник» очікувано додав в атаці та перетнув позначку в понад 30 очок переваги над господарями майданчика. Перед фінальною чвертю столична команда перемагала з рахунком 34:70.
У четвертій десятихвилинці знову ж таки перемогли кияни, які святкували загальну перемогу – 45:88. Володимир Коцько став найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» – 9 очок.
Сьогодні «Старий Луцьк» зіграє другий матч баблу проти одеської «БІПИ».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus