USD 41.20 41.58
  • USD 41.20 41.58
  • EUR 41.25 41.58
  • PLN 10.26 10.50

«Старий Луцьк» розгромив «Львівську Політехніку» при домашніх трибунах. Фоторепортаж

16 Жовтня 2021 23:02
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» здобув впевнену перемогу вдома над «Львівською Політехнікою» – 99:62.

Перші очки у матчі здобув Сергій Юрченко, який на старті гри закинув сім очок. Така активність баскетболіста дозволила лучанам здійснити ривок - 9:0 - та змусила гостей брати тайм-аут. Але це не надто допомогло гостям – лучани і далі вдало діяли і у захисті, і в нападі. Зокрема, двічі з-за дуги влучав Заєць, підтримав партнера такою ж дією і капітан Федчук. Тож вже у першій чверті лучани накидали на доволі солідну перевагу – 28:10.
У другій десятихвилинці «Старий Луцьк» продовжив феєрити, відірвавшись за першу половину чверті на +30 та не віддавши цю перевагу до кінця чверті.

Відзначимо ефектні дії Швагринського, який закинув «трьоху» через руку, та данк Бондарука, який за короткий період зумів набрати сім очок. На велику перерву команди пішли за рахунку 55:25.
По перерві ситуація на майданчику не змінилася – «Старий Луцьк» і далі продовжив домінувати. Унгурян розпочав третю чверть з «трьохи», а загалом лучани відірвалися на 38 очок до кінця десятихвилинки – 79:41.
У четвертій чверті, яка вже нічого не вирішувала, команди подарували рівний та видовищний баскетбол. У «Старого Луцька» відзначимо Іллю Зайця та Данила Марківа, які влучили дві та три «трьохи» відповідно, а Данило ще й влучив три поспіль штрафних після фолу суперника.

В підсумку сирена зафіксувала розгромну перемогу «Старого Луцька» – 99:62.
Найрезультативнішими у лучан стали Сергій Юрченко та Ілля Заєць, які закинули по 16 очок, а Сергій не вистачило одного підбирання, аби оформити дабл-дабл. Вже завтра о 12.00 команди зіграють другий матч спарки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus