USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.35 10.50

«Старий Луцьк» програв лідеру Суперліги «Будівельнику»

19 Березня 2023 18:36
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» не зумів нічого протиставити лідеру Суперліги київському «Будівельнику», поступившись з рахунком 99:61.

На старті матчу «будівельники» доволі легко проходили під кільце лучан у швидких атаках. У «Старого Луцька» помітним був Панфілов, закинувши п‘ять очок. В середині чверті кияни були попереду на +7, луцькі баскетболісти намагалися виправити ситуацію дальніми кидками, але «трьохи» в них не полетіли. Також тренерський штаб гостей намагався збити темп атак столичної команди, взявши тайм-аут. Однак столичні баскетболісти таки виграли першу чверть з непоганим відривом – 30:17.

Вже до середини другої чверті «Будівельник» накидав на подвійну перевагу – 44:21. Лучани ніяк не могли знайти протидію швидким атакам «будівельників» та й в атаці в них не надто клеїлося. На велику перерву команди пішли за рахунку 59:30.

По перерві у лучан активним був Дейна, двічі закинувши з-під кільця. До середини третьої десятихвилинки лучани зуміли скоротити відставання до -22. У цій чверті лучани перемогли, однак загальний рахунок був зовсім не на їхню користь – 76:51.

Четверта десятихвилинка перетворилася на формальність. «Будівельник» святкував чергову перемогу в Суперлізі – 99:61. Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став Кирило Панфілов, закинувши 19 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вова Показати IP 19 Березня 2023 18:50
Разогнать!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus