USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

«Старий Луцьк» поступився «Кривбасу», який вирвався вперед у бронзовій серії. Фоторепортаж

25 Травня 2021 08:58
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» поступився «Кривбасу» у третьому матчі (64:75), дозволивши криворіжцям повести у бронзовій серії до трьох перемог – 2:1.

Матч розпочинався не надто позитивно для лучан, адже гості зуміли вже на старті піти у відрив 6:0, а луцькі баскетболісти перші очки забили лише через три хвилини після початку гри. Коли відставання зросло до -9, Володимир Журжій взяв тайм-аут, після якого «Старий Луцьк» прокинувся і завдяки зусиллям Швагринського, який влучив здалеку, а також двом влучанням поспіль Тютюнника і очкам з-під кільця Юрченка, зрівняв рахунок. В підсумку перша чверть так і закінчилася нічиєю – 17:17.
Друга десятихвилинка була не надто результативною, але її початок також краще провели криворіжці. У лучан були проблеми з дальніми кидками та й загалом з влучаннями – вони здобули лише 7 очок за сім хвилин чверті. Попри те, що гості також не феєрили, все ж зуміли виграти першу половину – 30:35.
Третя чверть перевершила попередню за нерезультативністю – на двох команди забили 23 очки. Проте влучнішими були лучани, скоротивши відставання до одного балу перед фінальною чвертю – 44:45.
Як не намагалися луцькі баскетболісти протистояти «Кривбасу» у четвертій десятихвилинці, але втома, накопичена у попередніх матчах, далася взнаки, і вони поступилися у третій грі (64:75), дозволивши криворіжцям вирватися вперед у бронзовій серії.
Найрезультативнішим у «Старого Луцька» в цьому матчі став Сергій Юрченко (15 очок). А вже сьогодні команди зіграють четвертий поєдинок, який може стати вирішальним. Але якщо лучани зуміють перемогти, то доля бронзових нагород визначатиметься у п’ятому матчі в Кривому Розі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus