USD 41.50 41.87
  • USD 41.50 41.87
  • EUR 41.50 42.10
  • PLN 10.50 10.70

«Старий Луцьк» поступився «Черкаським Мавпам»

17 Грудня 2023 17:16
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» невдало розпочав бабл у Києві, програвши перший матч «Черкаським Мавпам» – 63:75.

Старт зустрічі був рівним та доволі результативним. Команди обмінювалися набраними очками, але в середині чверті «мавпи» зуміли відірватися на +7 та змусили Дмитра Чайковського брати тайм-аут. Однак черкасці і надалі продовжили нарощувати свою перевагу завдяки тріо Новіков, Руслов та Агафонов. В підсумку «Черкаські Мавпи» доволі впевнено виграли першу чверть – 17:31.

Лучани почали скорочувати відставання на початку другої десятихвилинки. Після дальнього влучання Коровякова черкасці взяли тайм-аут, адже їхня перевага зменшилася до +8. Після тайм-ауту той же Коровяков знову влучив трьохочковий. У середині чверті «Старий Луцьк» скоротив відставання до мінімуму (34:35): Мусієнко влучив три – «мавпи» знову взяли тайм-аут. Завдяки двом поспіль дальнім влучання черкасці знову зробили +7 для себе. З такою перевагою «Черкаські Мавпи»і пішли лідерами на велику перерву – 39:46.

Черкасці краще розпочали третю чверть та в її середині наростили перевагу до +11. У лучан гра не клеїлася ні в захисті, ні в нападі. Натомість «мавпи» продовжили збільшувати різницю у рахунку, завершивши третю чверть з солідною перевагою – 45:67.

В останній чверті лучани зуміли скоротити відставання до 10 очок, але переламати хід матчу та завести його у клатч-тайм не спромоглися. В підсумку «Черкаські Мавпи» перемогли з рахунком 63:75.

Найрезультативнішим у складі лучан став Стейсі Томас – 13 очок, по 12 очок в Євгена Коровякова та Володимира Коцька. Завтра «Старий Луцьк» зіграє з одеською «БІПою».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus