USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Старий Луцьк» очікувано поступився лідеру Суперліги

18 Грудня 2022 17:29
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» не зумів нічого протиставити лідеру Суперліги київському «Будівельнику», поступившись з рахунком 46:77.

Рахунок у матчі відкрив «будівельник» Конєв, закинувши з-під кільця, а в одній з наступних атак він ще й данканув. Але невдовзі влучання Коцька та «трьоха» Рудакова дозволили лучанам вперше вийти вперед 5:4. Така перевага «Старого Луцька» була нетриваллою – Хохоник влучив з-за дуги, а Приймак забив ендван, тож кияни мали +5. Однак і вони не розвинули свою перевагу, адже Коцько та Коровяков зрівняли рахунок та знову вивели свою команду вперед – 12:10. Утім в першій чверті все-таки перемогли кияни – 12:18.

За стартові три хвилини кияни зробили ривок +7, лучани натомість ніяк не могли закинути, тож Володимир Журжій взяв тайм-аут. «Старий Луцьк» зумів закинути лише п’ять очок, проваливши чверть. На велику перерву команди пішли за солідної переваги «Будівельника» – 17:35.

У третій десятихвилинці на майданчику також домінували кияни, зробивши свою перевагу ще більшою – 27:59.

Остання чверть була просто формальністю – лучани зуміли у ній перемогти, але загальну перемогу святкував «Будівельник» – 46:77.

Найрезультативнішим у складі лучан став Євген Коровяков, закинувши 11 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 18 Грудня 2022 18:16
А він і очікувано поступається лідеру ліги і неочікувано аутсайдеру ліги ! Головне, шо грає стабільно - стабільно погано !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus