USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

«Старий Луцьк» не зумів врятувати першу чвертьфінальну гру з «Львівською Політехнікою». Фоторепортаж

25 Квітня 2021 10:23
У першому чвертьфінальному матчі плей-офф Вищої ліги «Старий Луцьк – Університет» поступився «Львівській Політехніці» – 64:68. Лучани наблизилися впритул у рахунку наприкінці фінальної чверті, але все ж не зуміли бодай перевести гру в овертайм.

Перші очки у матчі зусиллями Швагринського закинув «Старий Луцьк». Лучани лідирували протягом половини першої чверті, але два поспіль влучання Орленка дозволили гостям вийти вперед. У «Старого Луцька» в цій десятихвилинці відзначимо капітана Едуарда Федчука, який двічі влучав з-за дуги. Ці очки капітана лучан дозволили мінімально перемогти у рівній першій чверті – 21:20.
На початку другої чверті львів’яни здійснили ривок 7:0. Лучани не могли нічого вдіяти з Орленком, який вдало грав під їхнім кільцем. За 4 хвилини до великої чверті у лучан почав феєрити Коцько, який зрівняв рахунок, а потім завдяки ендвану вивів «Старий Луцьк» вперед. Однак за підсумком двох десятихвилинок мінімально перемагали гості – 37:38.
Очевидно, в перерві у роздягальні лучан відбулася серйозна розмова, адже після того вони здійснили ривок 6:0, тож тренер львів’ян взяв тайм-аут. Гості швидко оговталися та відповіли господарям ривком 13:0. Перед останньою десятихвилинкою «Львівська Політехніка» мала +6 переваги – 52:58.
У четвертій чверті львів’яни продовжили лідирувати, проте господарі не збиралися здаватися. За чотири хвилини до фінальної сирени Прозапас «трьохою» поклав початок ривку 7:0, що дозволило лучанам скоротити відставання до -2 – 64:66. Але на більше вони не спромоглися, поступившись з рахунком – 64:68.
Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Сергій Юрченко, забивши 16 очок. Вже у вівторок команди зіграють матч-відповідь у Львові, де лучани матимуть шанс повернути серію у домашні стіни.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus