USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

«Старий Луцьк» не зумів обіграти «Черкаські Мавпи»

7 Квітня 2023 19:19
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» невдало зіграв четверту чверть та поступився «Черкаським Мавпам» – 74:67. Після трьох десятихвилинок рахунок на табло був рівним.

Впродовж стартових двох хвилин команди лише хибили, а рахунок відкрив Євген Коровяков. «Мавпи» застосовували доволі високий пресинг, тому лучанам важко було дістатися під кільце суперників. Баскетболісти «Старого Луцька» кидали з середньої дистанції, будучи попереду на +4 в середині чверті. Але невдовзі гра вирівнялася, і команди обмінювалися набраними очками. Кінцівку десятихвилинки краще провели лучани – 18:12.

Початок другої чверті був невдалим для лучан – черкасці здійснили ривок 8:2 та зрівняли рахунок. Далі на майданчику продовжилася рівна гра. Команди почергово перебирали лідерство, але «Черкаські Мавпи» були влучнішими наприкінці та пішли на велику перерву лідерами – 30:33.

Завдяки очкам Коцька та Панфілова на старті третьої чверті «Старий Луцьк» повернув собі лідерство. Знову ж таки, рівна гра та обмін очками продовжився і в цій чверті. Перед фінальною десятихвилинкою на табло світилося 49:49.

У четвертій чверті лучани не могли знайти протидії Максвелу, який раз-по-раз набирав очки. Завдяки діям легіонера «Черкаські Мавпи» мали +7 за чотири хвилини до фінальної сирени. Лучани намагалися врятувати гру, однак баскетболісти «Черкаських Мавп» зуміли відзахищатися та святкували перемогу – 67:74.

Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став капітан Володимир Коцько – 26 очок, 8 підбирань. Завтра лучани зіграють останню гру в сезоні проти «Прикарпаття-Говерли».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus