USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.70

«Старий Луцьк» на останніх хвилинах втратив перемогу над одеською «БІПою». Фоторепортаж

1 Листопада 2023 19:58
Гравці баскетбольного клубу «Старий Луцьк-Університет» намагалися сьогодні у матчі з одеською «БІПою» реабілітуватися за вчорашню поразку від київського «Будівельника». За дві з половиною хвилини до фінальної сирени лучани мали шість очок переваги, однак через низку помилок наприкінці віддали перемогу одеситам 73:77.

Капітан господарів Коцько відкрив рахунок, закинувши у проході. Одесити відповіли едваном Товкача. Лучани лідирували у перші хвилини, зокрема, завдяки вдалим діям в атаці Томаса та того ж Коцька – 10:5. Але ближче до закінчення першої чверті місцеві баскетболісти почали не влучати, натомість «БІПА» налаштувала гру в атаці та вийшла вперед (13:16), після чого Володимир Журжій узяв тайм-аут.

Томас зрозумів настанови тренера та одразу вліпив крутий данк з-під Ткаченка ще й з фолом останнього, а Дюпін повернув перевагу «Старому Луцьку». Тож першу чверть виграв «Старий Луцьк» – 20:18.
Томас, як і у вчорашньому матчі, заробив третій фол на початку другої чверті та сів на лаву запасних. Кадигроб, забивши три, дозволив одеситам відірватися на +4 – Володимир Журжій вчергове взяв тайм-аут. Далі два поспіль влучних трьохочкових від Глушка дозволили «Старому Луцьку» повернути перевагу за три хвилини до перерви (32:30) – тепер тайм-аут змушені були брати гості. Попри те, що Євген Коровяков закинув з сиреною, першу половину все одно виграли одесити – 34:35.
Вдалі дії Мусієнка та Томаса в атаці допомогли лучанам повернути перевагу після перерви – 42:41. Коли в середині третьої чверті Глушко і Томас зробили рахунок 46:42, гості взяли тайм-аут. Після цього Прозапас закинув з-за дуги, збільшивши перевагу лучан.

На жаль, Коцько отримав четвертий фол та сів на лаву запасних, замість нього вийшов Дюпін, який одразу забив «трьоху». Але і одесити далеко не відпускали господарів, відповідаючи реалізованими кидками. Тож після третьої чверті рахунок був рівним – 54:54.
Старт другої чверті був не зовсім вдалим для «Старого Луцька» – одесити заволоділи перевагою, а Коровяков отримав пʼятий фол та завершив гру. Невдовзі Коцько влучив три та вкотре повернув лучанам ситуативне лідерство – 61:60. Це була його остання результативна дія, бо невдовзі він отримав пʼятий фол.

За дві з половиною хвилини до сирени Мусієнко вдалим кидком з-під кільця зробив рахунок 71:65 на користь волинян, тож тренери «БІПИ» взяли тайм-аут. Після цього завдяки 5 очкам Шашкова одеситам вдалося скоротити відставання до -3 – на табло залишалися 69 секунд, і тайм-аут взяли лучани. Але далі баскетболісти «Старого Луцька» припустилися низки помилок, що дозволило «БІПІ» святкувати перемогу – 73:77.
Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став Стейсі Томас – 15 очок. Також відзначимо дабл-дабл Коровякова – 12 очок, 10 підбирань. Завтра лучани зіграють останню гру домашнього баблу проти «Запоріжжя».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus