USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Стало зле за кермом: на Волині чоловік на автомобілі ВАЗ в’їхав у відбійник

16 Травня 2023 18:49
Сьогодні на дорозі поблизу села Кременець Луцького району сталася ДТП. Імовірно, водію стало зле за кермом.

Волинські поліцейські Микола Головатюк, Андрій Ліщук, Дмитро Корець та Олександр Шолька саме поверталися до Луцька з іншого населеного пункту, де виконували службові завдання. Вони стали очевидцями, як водій на автомобілі ВАЗ раптово в’їхав у відбійник. ТОРівці одразу кинулися на місце ДТП, інформують у патрульній поліції області.

Поки один патрульний викликав швидку, інші надавали домедичну допомогу постраждалому. Зокрема привели керманича до тями та переконавшись, що таз та шия чоловіка не ушкоджені, евакуювали його з авто. Водія шпиталізували.
Автомобіль отримав значні механічні пошкодження, у ньому був розбитий бензобак, що призвело до витоку пального. ТОРівці швидко вимкнули замок запалювання, зняли акумулятор та ізолювали транспортний засіб від інших речей, які могли б спричинити загорання.

«Друзі, якщо ви почуваєтеся зле чи стомлено, відкладіть поїздку!» – закликають поліцейські.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus