USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

«Сталевий хрест» від Залужного: волинянин отримав вже другу державну нагороду

3 Листопада 2022 18:45
Чергову високу нагороду – почесний нагрудний знак «Сталевий хрест» від Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного отримав 21-річний мешканець села Лище, аеророзвідник Артем Перванчук.

Про це повідомляє Підгайцівська громада.

Нагрудним знаком «Сталевий хрест» нагороджуються військовослужбовці Збройних Сил України за виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.

Це друга нагорода державного рівня у волинянина. 4 червня Артем Перванчук отримав орден «За мужність» ІІІ ступеня. Його йому вручив сам Президент.

Попри юний вік, наприкінці листопада буде два роки, відколи він служить за контрактом у Збройних силах України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus