USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

США знову посилюють правила видачі робочих віз

7 Жовтня 2020 09:19
Міністерство внутрішньої безпеки Сполучених Штатів знову ускладнило систему видачі трудових віз.

Про це повідомляє Корреспондент.

Зокрема, були змінені правила отримання візи H-1B, яка дозволяє роботодавцю наймати іноземного співробітника терміном на шість років.

Серед внесених змін значиться скорочення кількості «спеціальних професій», за якими може бути здійснений найм. Крім того, планується посилити контроль за компаніями, які здійснюють основну роботу в інших країнах через аутсорсинг.

«Від компаній буде вимагатися, щоб вони робили справжні пропозиції про роботу справжнім співробітникам», – пояснює міністерство.

Також зросте контроль над компаніями, які для здійснення основної діяльності покладаються на аутсорсинг в інших країнах і наймають мінімальну кількість працівників з США.

Крім цього, компанії зобов’яжуть збільшити зарплату зарубіжним співробітникам, що, на думку відомства, знизить привабливість програми робочих віз для роботодавців і не дозволить іноземцям з невисокою кваліфікацією «відбирати» робочі місця в американців.

Частина нових правил вступить в силу 8 жовтня, інша – через два місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus