USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

США запровадили персональні санкції проти Путіна та Лаврова. Офіційно

26 Лютого 2022 01:43
Мінфін США вводить персональні санкції проти президента Росії Володимира Путіна та міністра закордонних справ Сергія Лаврова, а також інших членів Ради безпеки Росії через військові дії на території України.

Про це йдеться у пресрелізі Міністерства економіки США, передає ТСН.

Зазначається, що президент Путін і міністр Лавров несуть безпосередню відповідальність за "неспровоковане і незаконне подальше вторгнення Росії в Україну, демократичну суверенну державу".

У Мінфіні США президента Путіна назвали деспотом і долучили його до групи, до якої входять такі персони, як Кім Чен Ин, Олександр Лукашенко та Башар Асад.

"Казначейство продовжує завдавати збитків Російській Федерації та президенту Путіну за їхній жорстокий і неспровокований напад на народ України. Як заявив вчора президент Байден, Путін відкинув усі добросовісні зусилля Сполучених Штатів, наших союзників і партнерів, щоб вирішити наші взаємні проблеми безпеки шляхом діалогу, щоб уникнути непотрібних конфліктів і запобігти людським стражданням", – заявила міністр фінансів США Джанет Л. Єллен.

США ввели санкції проти

Володимира Путіна — президента Російської Федерації, голови Ради безпеки Росії. Як президент Путін є головнокомандувачем Збройних сил Росії, які зараз здійснюють невиправдане вторгнення в суверенну європейську державу.

Сергія Лаврова — міністра закордонних справ Російської Федерації, постійного член Ради безпеки Росії. Як міністр закордонних справ Лавров висунув хибний наратив, що Україна є "агресором, оскільки він агресивно намагався виправдати дії Росії в усьому світі. Крім того, як провідний дипломат, який представляє Росію на світовій арені, Лавров допоміг сприяти агресивним діям Росії проти суверенних держав і дозволив Росії деградувати демократію в усьому світі".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пенсіонер Показати IP 26 Лютого 2022 06:17
В Гагу скотиняк і посібників
скептик Показати IP 26 Лютого 2022 09:18
в кримінальний суд в гаагу їх треба, а не санкції

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus