USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

США відклали схвалення Moderna для підлітків через побічні реакції

1 Листопада 2021 14:14
Американська фармацевтична компанія Moderna заявила, що Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів США (FDA) потребує додаткового часу для завершення оцінки COVID-вакцини для дітей віком 12-17 років. Наразі оцінюються ризики виникнення побічних реакцій.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

Зокрема, FDA зазначило, що перевірка може бути завершена не раніше січня 2022 року.

Американська біотехнологічна компанія заявила, що FDA потрібен додатковий час для оцінки нещодавніх міжнародних аналізів ризику виникнення міокардиту, після вакцинації – рідкісного побічного ефекту, який насамперед вражає молодих чоловіків.

Своєю чергою, Moderna повідомила, що проводить власний огляд нових зовнішніх аналізів підвищеного ризику міокардиту в осіб віком до 18 років у міру їх появи.

Відомо, що в червні Moderna подала заявку на дозвіл у США на щеплення дітей віком від 12 до 17 років.

Як ми писали, Управління із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів (FDA) дозволило вакцинувати Pfizer дітей віком від 5 до 11 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus