USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

США у полоні стихій: руйнівний шторм пронісся штатом Мічиган, а в Каліфорнії – небачені пожежі

12 Серпня 2021 16:37
Потужний шторм пронісся цієї ночі американським штатом Мічиган і залишив сотні тисяч людей без електропостачання.

Про це повідомляє ТСН.

Негода принесла із собою сильні дощі, що підтопили дороги. Вітер до 70 км за годину із корінням виривав дерева, псував автівки та лінії електропередач. Нині без світла залишилося кілька сотень тисяч людей. Аби відновити електропостачання вже залучили додаткові загони спеціалістів.

Надзвичайники поспішають, бо вже надвечір, за прогнозами синоптиків, у Мічигані знову пронесеться буря. І вона має бути іще потужнішою.

Водночас понад 200 тисяч гектарів лісу у вогні, в Каліфорнії не можуть приборкати «Діксі» – пожежу, що може виявитись найбільш руйнівною в історії штату. Полум’я уже знищило тисячу будівель. Кілька містечок перетворились на згарища. Рекомендацію негайно евакуюватись отримали 12 тисяч каліфорнійців. Деякі райони заблоковані стіною вогню.

Тамтешні рятувальники кажуть, не бачили такого останні років 30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus