USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

Спричинив аварійну ситуацію: судили чоловіка, який в Луцьку битою доводив водію його вину

15 Листопада 2021 22:21
Луцький міськрайонний суд покарав хулігана, який влаштував суперечку на дорозі та побив водія.

Як стало відомо із матеріалів справи, конфлікт стався у грудні 2020 року на вулиці Ковельській поблизу магазину «Кічкарівка».

Двоє чоловіків - водій одного авто та пасажир іншого - влаштували розбірки на дорозі. А все тому, що водій не надав перевагу в русі «Мерседесу», спричинивши цим аварійну ситуацію. Пасажир «Мерседеса» просто на проїжджій частині влаштував суперечку з порушником. І хоча свідки намагалися розборонити опонентів, проте це не допомогло.

Зухваленць, вочевидь, прагнучи покарати неґречного водія, дістав з автівки биту та вдарив його в ногу, спричинивши легкі тілесні ушкодження.

Незважаючи на те, що чоловік не визнав свою вину у вчиненні хуліганства, тобто грубому порушенні громадського порядку, що супроводжувалось особливою зухвалістю із застосуванням іншого предмету, спеціально застосованого для нанесення тілесних ушкоджень, його вину вдалося підтвердити зібраними доказами.

Тож суд визнав чоловіка винним та призначив йому три роки позбавлення волі, замінивши на один рік іспитового терміну. Крім того,стягнув на користь постраждалого 5 000 гривень моральної шкоди.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сусід 0408 Показати IP 17 Листопада 2021 22:42
Він як трави курне-то любить повчити когось їздити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus