USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Способи економії бензину*

24 Вересня 2022 10:14
Вартість пального – наразі найбільша проблема водіїв, які регулярно використовують власне авто для пересування містом. Варто розуміти, що через закриття морських портів, а також здорожчання енергоресурсів, суттєво підвищилася ціна на продукти переробки нафти. Крім того, кілька українських нафтопереробних заводів було знищено ракетними ударами окупантів.

Як заощадити на бензині?

Щоб заощадити на пальному, не обов'язково переробляти повністю систему, встановлюючи газову. Варто дотримуватися певних рекомендацій, які дозволять суттєво зменшити щоденні витрати бензину.

Кілька порад, які допоможуть заощадити бензин

• Потрібно відмовитися від спортивного стилю водіння. Не варто різко гальмувати та швидко розганятися, найкраще робити це плавно. Такий стиль керування автомобілем дозволяє заощадити.

• Обов'язково вчасно замінюйте свічки, а також фільтри. Більшість працівників станції технічного обслуговування вважають, що свічки загалом потрібно змінювати один раз на 15000 км. Проте, якщо ця деталь у гарному стані, не обов'язкова її заміна. Достатньо уважно роздивитися свічку та оцінити її стан. Якщо використовуєте якісне обладнання від відомих виробників, а також оригінальні запчастини, то в такому випадку свічка може працювати і 50000 км. Для того щоб визначити її стан, потрібно подивитися, як спрацьовує іскра.

• Не варто заощаджувати на якості пального. Якщо в технічній документації на авто вказано, що машина чудово працює на 95-му бензині, не варто купувати 92-й. Така економія ні до чого хорошого не призведе, можливо, вийде з ладу якісне обладнання. Знайти якісні свічки можна за посиланням https://boltiigayki.com.ua/blog/rejting-luchshyh-svechej-nakala-top-5/
Де придбати якісні запчастини для авто?

Обов'язково треба використовувати спеціальні оливи та рідини для омивання системи. Не варто купувати дешеву оливу, яка вирізняється наявністю у складі мінеральних компонентів. Мінеральні оливи дуже швидко псуються з виділенням твердого осаду, який може відкладатися на поверхнях вузлів та системі двигуна. Своєю чергою, це може призвести до виходу з ладу систем, що працюють.

Придбати якісні запчастини від виробників можна на сайті інтернет-магазину Болти та гайки. Тут представлений широкий асортимент товарів для відомих автомобілів, які належать до робочих конячок, а також для машин бізнес-класу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus