USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Спортивні жіночі штани: універсальність та стиль*

18 Травня 2023 12:05
Спортивні штани жіночі – це сучасні атрибути і спортивного, і повсякденного гардероба. Їхня унікальність у тому, що носити можна костюмом з кофтою або ж з худі, світшотами, топами та футболками. Інфлюєнсери, стилісти та знаменитості також люблять поєднувати одяг з популярними блейзерами, створюючи цікавий і модний лук. Якщо ви шукаєте ідеальну модель, то хочемо представити вам яскравий, інноваційний та відомий на весь світ бренд – New Balance.

Історія торгової марки

Своїм існуванням бренд завдячує талановитому технологу Вільяму Райлі, який у 1906 році заснував власне виробництво в Сполучених Штатах Америки. Спочатку на фабриці розробляли та виготовляли моделі ортопедичного взуття, але згодом асортимент поповнився брендовим одягом та іншим екіпіруванням. Лейбл відомий успішними колабораціями, знаковими лінійками та презентаціями високотехнологічних колекцій.

Модельний ряд

Ми впевнені, що ви точно знайдете своїх фаворитів серед широкого асортименту, який пропонує New Balance. У лукбуці представлено трендову палітру кольорів, а для тих, хто цінує практичність, в наявності базові відтінки. NB Uni-ssentials Athletic – порятунок для щоденних прогулянок. Relentless Terry можна брати з собою на тренування у спортзалі та на свіжому повітрі. Серед усіх переваг можемо виділити максимальний комфорт та легкість. Також у виробництві використовують тканину, що надзвичайно швидко сохне завдяки функції Dry. Ваші образи будуть неперевершені!
Бажаєте замовити?

Радимо купувати речі тільки у перевіреного представника, щоб бути впевненими в оригінальності виробів. Саме тому до вашої уваги – офіційний інтернет-магазин. Платформа забезпечує доставку по Україні

«Новою поштою». На сайті зібрано актуальні товари, а в картках – детальні описи головних характеристик та переваг серед конкурентів, а їх чимало. Прочитавши, ви точно підберете стильних улюбленців. Якщо ви вже готові оформлювати замовлення, то вказуйте контактні дані й адресу для отримання. Для ще більш вигідного шопінгу можете підписатись на розсилку, щоб першими дізнаватися про розпродажі та новинки сезону. Онлайн-шопінг стане вашим порятунком у будь-які дні та за будь-яких умов. Уперед!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus