USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Спортивна парфумерія: підвищуємо ефективність тренувань*

23 Липня 2021 10:54
Любителі парфумерії не хочуть відмовлятися від використання запашних композицій навіть під час занять спортом. Але звичні, традиційні аромати не підходять для тренувань у приміщеннях. Тренажерні зали рідко провітрюються природним чином, а в більшості випадків там використовується штучна вентиляція. На обмеженій площі займається досить велика кількість відвідувачів.

Чим не варто користуватись

Під час активних занять запах поту спотворює аромат парфумів, тому використання класичних композицій (наприклад, солодких квіткових або пряних східних) не рекомендується. Такі запахи в поєднанні з потом перетворюються на токсичну суміш, яка несприятливо впливає на стан самого користувача та його оточення. Ці пахощі здатні спровокувати абсолютно різні реакції – апатію, роздратування, головний біль, нудоту, запаморочення, висип, утруднене дихання.

Як альтернативу часто пропонують одеколон, що сьогодні випускається в чоловічому, жіночому та універсальному варіантах. Він відрізняється низьким вмістом запашних речовин (від 1,5%), а ось концентрація етилового спирту досить висока – не менше 60%. Цей компонент під дією підвищеного потовиділення викликає сухість шкіри, порушує водний баланс, збільшує її чутливість до дії алергенів, бактерій, вірусів. Тому застосовувати одеколон навіть під час активного відпочинку треба з обережністю. Особливо при наявності на тілі вугрового висипу, подразнень та лущення.

Основні пропозиції та їхні особливості

Дерматологи й косметологи рекомендують власникам чутливої шкіри використовувати парфумерний спрей для тіла, що виконаний на водній основі. Цей продукт не тільки створює легкий, ненав'язливий аромат, але і надає свіжість, а також має помірну зволожувальну дію. Єдиним недоліком є ​​невисока стійкість (у середньому 2 години), але для спортивних занять цього цілком достатньо. Можливості з додаткового догляду за шкірою розширюються, якщо в основі рецептури термальна вода.

На сайті мультирегіонального інтернет-магазину MAKEUP можна замовити не тільки парфумовані спреї на водній основі, а й ароматичні композиції, розроблені спеціально для спортсменів і любителів активного відпочинку. Це оригінальна продукція, яка впевнено справляється з вирішенням таких завдань:

- створення необхідного настрою;

- підвищення активності;

- маскування неприємних запахів;

- формування потрібного емоційного фону;

- надання впевненості у собі.

Спортивні парфуми додають вашому образу лаконічності та завершеності, відрізняються м'яким звучанням. Більшість пропозицій базується на цитрусових акордах, а також для них характерні легкі квіткові відтінки, свіжість трави, деревні ноти, морський бриз.

Першопрохідцем і законодавцем моди у цій сфері можна назвати бренд Adidas. Ця марка є провідним виробником спортивного екіпірування. Спочатку в її колекції з'явилися гігієнічні засоби й продукти для зменшення потовиділення, а потім і парфумерні пропозиції. Прихильники класичного стилю спочатку скептично поставились до розвитку подібного спрямування, але підвищений попит змусив їх змінити думку. Низка виробників елітної парфумерії включили подібні продукти у свої каталоги та щорічно представляють оригінальні новинки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Липня 2021 13:10
Просто добре вимийтесь перед спортзалом, цього достатньо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus