USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Спортсмени з Волині вибороли дев’ять медалей на міжнародному турнірі в Румунії

30 Травня 2022 18:41
Молоді дзюдоїсти з Волинської області долучилися до змагань у Румунії. Вони зуміли вибороти дев’ять медалей на міжнародному турнірі з дзюдо. Загалом наші спортсмени завоювали три перших, два других і чотири третіх місця.

Традиційний Міжнародний турнір із боротьби дзюдо відбувся цими вихідними в мальовничому місті Бакеу.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла тренерка юних борців Аліна Бондарєва. Як додала, усі дев’ятеро спортсменів із Волині показали чудові результати – кожен здобув медаль на цих змаганнях.

«Діти дуже добре підготувалися. Всі наші дев’ятеро спортсменів здобули медалі. Хочу відзначити, що Ангеліна Онопрійчук, попри те, що важить 40 кілограмів, боролася у ваговій категорії 44 кілограми і виборола друге місце. У фіналі вона боролася з сильною румункою і навіть вигравала в неї, однак усе вирішили останні секунди», – розповіла тренерка.
У цілому волинські дзюдоїсти показали такі результати на Міжнародному турнірі з боротьби дзюдо в Бакеу:

І місце – Ярина Лудзяк;

І місце – Анастасія Гринчук;

І місце – Анна Нестерук;

ІІ місце – Семен Макаров;

ІІ місце – Ангеліна Онопрійчук;

ІІІ місце – Анна Бондарчук;

ІІІ місце – Богдан Літвінчук;

ІІІ місце – Любомир Головчун;

ІІІ місце – Віталій Грисюк.
Нагадаємо, раніше спортсмени змагалися на Міжнародному турнірі з дзюдо на призи олімпійської чемпіонки 2008 року в Пекіні Аліни Думітру. Борці з Волині тоді зуміли вибороти п’ять медалей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus