USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

«Споконвіку Україна била, б’є і буде бити зайд, які зазіхають на її свободу», – волинський тероборонівець

4 Травня 2023 20:56
Військовий із Ківерцівського батальйону Волинської бригади тер оборони пан Ігор має чималий бойовий досвід.

Чоловік ще за радянських часів відслужив два роки строкової служби в Афганістані – у провінції Кабул. Потім понад 30 років працював водієм – кермував самоскидами та тягачами, пишуть на сторінці бригади у Фейсбуці.

«Споконвіку Україна била, б’є і буде бити зайд, які зазіхають на її свободу! Без нас ніколи не обходилося. Нема козаків – нема перемоги. Україна завжди перемагала – і цього разу неодмінно переможе!» – каже боєць.

Дізнавшись про широкомасштабне вторгнення, відразу пішов у військкомат. Вже служить 15-й місяць, нині – на сході України, де Волинська бригада тероборони успішно виконує бойові завдання.
«Наш рідний дім – це вся Україна. Добре це усвідомлюю, бо моя мама – з Волині, батько – з Черкащини, а я народився на Чернігівщині. З дитинства живу на Волині, але не маю жодних сумнівів – Донбас і Крим є невід’ємними складовими України. І ми за жодних обставин нікому їх не подаруємо», – впевнено каже волинський тероборонівець.

Читати ще: Бійці волинської тероборони понад дві доби вели безперервний бій з окупантами

Вдома на пана Ігоря з Перемогою чекають дружина, син та чорний кіт Том.
«Кілька років тому підібрав на вулиці кошеня-доходягу. А зараз ви б побачили, який з того облізлого нещастя котисько виріс!» – усміхається військовий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ковельчанин Показати IP 5 Травня 2023 04:53
На Волині ніколи козаків не було.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus