USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Спіймати «Тачку!» в Луцьку стало вигідно, як ніколи*

17 Березня 2017 09:00
Сьогодні в Луцьку відбувся старт сервісу «Тачку!» - першого в Україні мобільного додатку для замовлення поїздок, за допомогою якого пасажири самі зможуть визначати вартість послуги.

«Тачку!» - це зручний і сучасний сервіс, який дозволяє економити і час, і гроші. Він об'єднує пасажирів і водіїв зі своїм автомобілем та пропонує їм зручний пошук попутників. Пасажири в лічені секунди знаходять найближче вільне авто за прийнятною ціною, а водії можуть заробити, взявши попутника за зручним маршрутом. Для того, щоб приєднатися до спільноти досить завантажити на смартфон мобільний додаток «Тачку!» і вибрати режим «Водій» або «Пасажир». Додаток доступний для користувачів платформ iOS і Android.

Розробники підготували для користувачів зручну програму, яка підтримує найсучасніші стандарти пасажирських перевезень:

- Зручну форму замовлення онлайн - для того, щоб замовити поїздку, досить вказати маршрут: «Звідки» і «Куди», а також призначити «Вартість». У водійському режимі доступна стрічка заявок, з якої водій сам вибирає будь-яке зручне йому замовлення. При натисканні на замовлення система з'єднує водія і пасажира, щоб вони могли підтвердити оформлення замовлення і обговорити деталі поїздки;

- Гнучкий пошук автомобілів - система допоможе пасажирові підібрати авто з урахуванням його побажань. Для цього пасажир може скористатися фільтрами, щоб замовити, наприклад, мікроавтобус або авто з дитячим кріслом. Додатково в коментарі можна вказувати наявність заїздів або необхідність перевезення великогабаритних речей;

- Високу швидкість подачі авто - завдяки автоматизованій системі замовлення моментально надходить найближчим вільним водіям. Це забезпечує максимальну швидкість - час від розміщення заявки пасажиром до подачі машини в середньому становить від 3 хвилин;

- GPS-геолокацію з відображенням поточного місцезнаходження користувача і вільних водіїв. Водій відразу бачить точну відстань до пасажира, а пасажир бачить, як замовлене авто рухається до нього на інтерактивній карті міста;

- Розумну систему рейтингу користувачів - після поїздки пасажир може поставити водієві оцінку і написати відгук. І пасажир, і водій, в разі, якщо залишилися незадоволені поїздкою, можуть написати скаргу. Всі звернення обробляються системою. Користувачі з низьким рейтингом автоматично блокуються, аж до повного виключення з сервісу. Таким чином формується співтовариство надійних попутників. При виборі супутника і водій, і пасажир можуть переглянути детальну інформацію про нього: в системі відображається фото, дані користувачів, його рейтинг та відгуки, у водіїв - марка, колір і номер машини.

«Тачку!» дозволяє більше не обдзвонювати диспетчерські і служби таксі в пошуках вільних машин і прийнятних тарифів, не потрібно ризикувати і ловити машину з дороги. Тепер знайти хорошу машину і при цьому заощадити можна за допомогою пари кліків на смартфоні. Завантажте цей додаток та робіть поїздки по-новому.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
321 Показати IP 17 Березня 2017 13:28
Труба таксистам... Хоча... Конкуренція це здорово...)))
Прохожий Показати IP 17 Березня 2017 17:38
Сумніваюсь. Коли пропаде телефон чи щось ціне то по службі будете мати як найти такссиста а тут сумніваюсь....До кого сідаєте в авто теж не будете знати...а тут як не як служба приймаючи на роботу нада мати медичну справку.
34 до Прохожий Показати IP 18 Березня 2017 01:11
Викликаючи таксі ти ні від чого не застрахований, я у люкс таксі залишив телефон, його не повернули , а у 061 попався водій дуже хам
321 до Прохожий Показати IP 18 Березня 2017 08:43
Навіщо справку??? Він тебе кормити буде???
Анонім Показати IP 18 Березня 2017 11:19
В цій програмі є всі дані вплоть до номера машини водія...такщо дуже легко буде знайти якщо щось трапиться....це конкуренція скоріше бла бла кар а не таксі....А в таксі не раз були випадки кражі...і ніяк нічого не докажеш!!!!!!!!!!!!!
Азазазаз до Анонім Показати IP 23 Березня 2017 11:45
бла бла кар то на міжміські подорожі. а тут якраз по місту доцільно.
Олександр Показати IP 15 Квітня 2017 18:22
Замовляєш авто, а приїздить таксист с шашечками )) вони вкурили як правильно працювати без диспетчера ))
Олександр Показати IP 6 Березня 2018 12:19
все что выгодно исполнителю и заказчику будет жить. ясно что конкуренция и выживание старых служб такси. которые качество обслуживания не поднимают а увеличивают только тарифы. а здесь как бы работа без посредника и для пассажира значительно больший выбор авто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus