USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Спіймали молодика, який понищив монумент у Володимирі

2 Січня 2024 20:25
Поліція Волині оперативно відреагувала на відео в соцмережах, де невідомий хлопець порушує громадський порядок, а саме нищить табличку на памʼятному монументі поблизу парку «Словʼянський» у м. Володимир.

Правоохоронці встановили, що подія мала місце в ніч з 29 на 30 грудня, інформує Володимирський райвідділ поліції.

Компанія молодиків проходила повз парку і в поле зору їм впав монумент з мечем. Маючи багато енергії, хлопці зі всієї сили хотіли дістати меч, однак це виявилось їм не під силу, тоді один з них зірвав табличку з надписом.

Читати ще: Луцькі кликуни: неофіційний символ міста та постійний об’єкт вандалізму. Фото

Завдяки активності підписників соціальних мереж особу хлопця було встановлено. Ним виявився 20-річний місцевий мешканець. Сьогодні молодого чоловіка було запрошено до районного відділу поліції, опитано з даного приводу та складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст.173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство).

Матеріали адміністративної справи будуть скеровані до Володимир-Волинського міського суду для розгляду та притягнення винного до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus