USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.66 10.80

Працівник російського консульства у Страсбурзі вкрав велосипедів на €100 тисяч, – ЗМІ

23 Березня 2021 13:30
Поліція Страсбурга викрила масштабну схему викрадення велосипедів, до якої причетний співробітник Генерального консульства Російської Федерації.

Про це пише France Bleu, передає Укрінформ.

«Співробітник російського консульства у Страсбурзі підозрюється у збуті крадених велосипедів», – йдеться у публікації.

Особа, яка працює водієм у консульстві РФ, вже була затримана у лютому, але відпущена з під варти. А коли поліція викликала його на допит, у російській дипломатичній установі у Страсбурзі заявили, що їхній співробітник вибув до Росії через стан здоров’я.

Сорокарічний росіянин підозрюється у причетності до викрадення та перепродажу понад 300 велосипедів елітних моделей, загальною вартістю близько 100 тис. євро.

Нині французька поліція оголосила громадянина РФ у розшук.

У поле зору правоохоронців співробітник консульства РФ потрапив, коли колишній перший заступник мера Страсбурга заявив про викрадення свого електричного велосипеда, якого він залишив біля будівлі Ради Європи. Постраждалий знайшов оголошення про продаж саме свого велосипеда за заниженою удвічі ціною на популярному сайті та повідомив про це поліцію.

Співробітники поліції розпочали спецоперацію та домовилися під виглядом покупців про зустріч. Потім вони повідомили, що зустріч була призначена перед входом до будівлі Генерального консульства РФ у Страсбурзі.

На підтвердження легальності придбання викраденого велосипеда росіянин пред’явив фальшивий фінансовий документ із печаткою консульства.

У дипломатичній установі РФ ситуацію не коментують, мотивуючи це вимогами щодо захисту приватних даних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Русскодуховец Показати IP 23 Березня 2021 14:22
Освободил гейропейцев от велосипедов великий освободитель
Анонім Показати IP 23 Березня 2021 14:40
"что всегда делают русские? - пьют и воруют". бiда в тому, що вони i нас зробили такими(((
Клава Показати IP 23 Березня 2021 16:20
У немцев отбирали, а позже воровали безбожно велосипеды в ГСВГ в ГДР, воровали все нации и народности бывшего СССР, в т.ч. и мы украинцы ...
Фуфайка Показати IP 23 Березня 2021 16:24
Талант пити не пропити, Талант красти не вкрасти.
А прізвище Показати IP 23 Березня 2021 20:07
Голопупенко чи Роверченко?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus