USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Співак з Луцька – у лонглисті учасників Нацвідбору на Євробачення-2023

27 Жовтня 2022 17:42
Представили імена 36 учасників, які увійшли до лонглиста Національного відбору на участь у Пісенному конкурсі Євробачення-2023. Серед учасників є й співак з Луцька Валентин Мушинський (Olivan).

Про це повідомляє Суспільне.Євробачення.

До лонг-листа увійшли: 2TONE, Angelina, DAYTON, Drevo, Elysees, DEMCHUK, FIINKA, Havkа, Jerry Heil, Iana Kovaleva, Kozak Siromaha, KRUT, Lue Bason, Moisei, Olivan, OOHLA, Oy Sound System, SASHA, Ser sexnesc, Shy, SKYLERR, SOWA, Tember Blanche, Tery, TVORCHI, Victoria Niro, Виноградова, Zetetics, Лілу45, Макс Пташник, Мія Рамарі, Роялькіт, Саша Фадєєва, ТОНКА, Циферблат.

Роквиконавець з Луцька Olivan також виступає у складі рокгурту One light inside як фронтмен.

Читати ще: «Пророчу пісню «Маріам» написав ще до війни». Olivan – про перехід з року в поп, alyona alyona та волонтерську поїздку в Бучу

Список фіналістів буде оголошено не пізніше, ніж 17 листопада, а доти пройде прослуховування учасників лонглиста.

Фінал Національного відбору на Пісенний конкурс Євробачення-2023 відбудеться 17 грудня у форматі телевізійного концерту в прямому ефірі.

Зазначимо, 67-й Пісенний конкурс Євробачення прийматиме Ліверпуль від імені України у травні наступного року. У конкурсі візьмуть участь 37 країн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus