USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Спіткнувся та впав на свій ніж: у Луцьку на заправці чоловік стікав кров'ю

18 Серпня 2023 18:28
«На автозаправці чоловік стікає кров’ю», – такий виклик сьогодні вранці отримали луцькі патрульні Олена Дзеблюк та Іван Савицький. Інспектори негайно вирушили за вказаною адресою – на вулицю Ківерцівську.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції.

Прибувши на місце, вони побачили громадян, що скупчилися навколо чоловіка, який лежав на землі. В останнього на грудях виднілася чимала рана, з якої невпинно пульсувала кров.

Поліцейські затиснули травмоване місце та контролювали стан потерпілого до приїзду швидкої допомоги. Також вони підтримували з громадянином розмову, аби той не знепритомнів. Чоловік розповів патрульним, що зранку поїхав в ліс по гриби, випадково спіткнувся та впав на свій ніж. Оскільки в лісі не було зв’язку, викликати медиків він не міг, тому сів у своє авто та самотужки дістався до міста.

Згодом на місце прибули медики, вони надали травмованому допомогу та госпіталізували його. Інспектори супроводили карету швидкої до лікувального закладу, де чоловіка поклали в реанімаційне відділення.

Ніколи не нехтуйте технікою безпеки під час використання колотих та ріжучих предметів. Ніж, зокрема, носіть у чохлі, не розташовуйте його на тілі біля життєво важливих органів. Також цих елементарних правил навчайте і своїх дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Серпня 2023 12:04
Повний піз**ож

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus