USD 40.75 41.05
  • USD 40.75 41.05
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

Сотня дітей волинських захисників вирушили на відпочинок у Карпати

3 Липня 2024 10:37
Сотня малих волинян віком 8-12 років з родин загиблих, полонених та діючих військовослужбовців відпочиватимуть в одному з дитячих таборів у мальовничій місцині Карпат.

Про це інформують у Волинській обласній раді.

Оздоровчий тур спільно організували Волиньрада та благодійний фонд «Асамблея добрих справ» у рамках меморандуму про співпрацю.

Крім змістовного й різноманітного дозвілля і традиційних літніх розваг, на малечу також чекає і психологічна реабілітація. Для цього 20 супроводжуючих від благодійного фонду пройшли спеціальне навчання.

Читати ще: У Луцьку надаватимуть комплексну соціальну послугу із формування життєстійкості

З «Асамблеєю добрих справ» Волиньрада співпрацює вже понад два роки, реалізовано не один спільний проєкт. Благодійний фонд опікується не лише дітьми, а й активно допомагає Силам оборони України, цивільним, постраждалим від російської агресії, а також рятувально-аварійним службам.

Керівництво та депутатський корпус обласної ради висловлюють вдячність партнерам за ефективну взаємодію у здійсненні благодійної місії, йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus