USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Солодкі подарунки та концерт: у Луцьку для дітей пільгових категорій влаштували свято

18 Грудня 2020 20:32
Напередодні Дня Святого Миколая, традиційно у Палаці учнівської молоді для дітей пільгових категорій відбулось міське свято Миколая.

Про це повідомляють на сайті Луцькради.

У заході взяли участь міський голова Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк, начальник управління освіти Зіновія Лещенко, вихованці загальноосвітніх навчальних закладів міста та приєднаних громад.
Міський голова Ігор Поліщук привітав дітей з прийдешнім святом - Днем Святого Миколая. Побажав добра та миру, нових здобутків, цікавих знайомств у новому році. “Це свято особливе для нашого міста, адже Святий Миколай — покровитель Луцька. Бажаю усім нам, аби Господь благословив нашу громаду, Волинь та усю Україну на добре та щасливе життя у наступному році”, - звернувся він до присутніх.

Дітям вручили солодкі подарунки та символічну листівку від міського голови.

Учні Палацу учнівської молоді подарували присутнім святковий концерт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus