USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Солдати РФ збили власний безпілотник і доповіли керівництву, що збили «Байрактар» українців

13 Березня 2022 21:53
Українська армія вже давно довела усім, що за професійністю вона повністю переважає ворога.

Про це зазначив Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний.

«Ми зруйнували міф про «непереможність» російської армії. Вони розраховували завоювати нас за 48 годин. Максимум на 3 доби були розраховані запаси їжі, палива, боєприпасів. Але ми зупинили їх і зірвали загарбницькі плани. Противник несе серйозні втрати в особовому складі і техніці. Ця війна доводить, як далеко ми просунулися вперед за останні роки. Сьогодні армія РФ за рівнем професійності - це ми зразка початку 2014-го», - інформує він.

Читати ще: «Гинуть сотнями»: в ході боїв на території України армія противника втратила понад 30% складу, – Арестович

З його слів, показовим прикладом їх «військової майстерності» є історія зі «збитим» українським Байрактаром.

«Сьогодні о 9:32 в районі Веселе Харківської області підрозділом протиповітряної оборони 6 Армії ЗС РФ із ЗРК «ТОР2 на висоті 3200м було збито російський БПЛА, який висувався для проведення розвідки на Харківському напрямку. При цьому, російські військовослужбовці ППО доповіли керівництву про знищення БПЛА «Байрактар» наших Збройних Сил. Результати розслідування причин зникнення БПЛА ЗС РФ довели факт його збиття власним ЗРК ППО, проте командування армії вирішило приховати цю інформацію. Ось так воює «друга за потужністю армія світу», - резюмує Залужний.

Читати ще: В Україні армія РФ втратила більше солдатів, ніж у двох чеченських війнах, – Зеленський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus