USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Солдат з Волині отримав «Сталевий хрест» від Головнокомандувача ЗСУ

19 Травня 2023 12:27
Почесний нагрудний знак «Сталевий хрест» вiд Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного отримав захисник України з села Сокiл, старший солдат Михайло Євгенiйович Марчук.

Про це інформують на сторінці Другого вiддiлу Луцького РТЦК та СП.

Державну відзнаку передали вiйськовi Другого вiддiлу Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних Сил України «Сталевий хрест» – відзнака Головнокомандувача Збройних сил України, якою нагороджуються військовослужбовці Збройних сил України за виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.

Особливістю цієї нагороди є те, що це спеціальна відзнака Головнокомандувача ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus