USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.66 10.80

Сьогодні «Волинь» зіграє з одним із лідерів свого дивізіону. Анонс матчу

12 Березня 2021 14:33
«Волинь» повертається до офіційних матчів у рамках Першої ліги чемпіонату України. У «хрестоносців» весняна частина чемпіонату розпочнеться одним із номінально найважчих поєдинків сезону – у перенесеному матчі 15-го туру наші футболісти протистоятимуть одеському «Чорноморцю», одному з лідерів свого дивізіону.

Гра відбудеться 12 березня о 18.00 в Одесі на стадіоні «Чорноморець». Пряма трансляція – YouTube, інформує клубна пресслужба лучан.

«Чорноморець» узимку змінив тренера – замість наддосвідченого Сергія Ковальця тепер команду очолює в минулому форвард одеситів Олексій Антонов. Під керівництвом молодого наставника «моряки» зуміли без поразок пройти свій лютневий шлях у товариських поєдинках, а тиждень тому продовжили свій успішний хід і першим перенесеним матчем чемпіонату України, обігравши краматорський «Авангард» – 3:1. Не гаяли часу «чорно-сині» й під час трансферного вікна – до лав «Чорноморця» приєдналося не лише декілька молодих футболістів з динамівської системи, а й досвідчені й добре знайомі «Волині» Сергій Кравченко та Міха Горопевшек (про підписання словенського захисника-бомбардира одесити офіційно повідомили 10 березня). Можна не сумніватися – «хрестоносці» змагатимуться з одним із найамбітніших колективів Першої ліги.

Самі ж підопічні Василя Сачка проводитимуть перший офіційний поєдинок 2021 року. Як і суперники, взимку «хрестоносці» обійшлися без поїздки в Туреччину. Проте другий тренувальний збір «Волинь» провела у Білорусі, де здобула три перемоги у чотирьох матчах з тамтешніми командами Вищої ліги. Взимку з команди пішло восьмеро футболістів, однак не так багато з них могли похизуватися регулярною ігровою практикою. Натомість «хрестоносці» попрацювали над підсиленням центральної та атакувальної ланки – допомогти команді зможуть Сіаваш Хагназарі, В’ячеслав Шарпар, Юрій Коломоєць та Майкл Джордан Нкололо.

VERSUS

Історично «Чорноморець» – один із найбільш незручних суперників «Волині». Не дивно, що навіть попри боротьбу на різних фронтах таблиці у минулому сезоні команди обмінялися домашніми результативним перемогами – «хрестоносці» здолали «моряків» у Луцьку з рахунком 3:2 (і, до слова, один із голів у ворота своєї нинішньої команди тоді забив Горопевшек), а у Південній Пальмірі (не в останню чергу завдяки доленосному рішенню арбітра щодо пенальті та вилучення Івана Цюпи) господарі взяли досить гіркий для луцької команди реванш – 2:5.

Про Сергія Кравченка та Міху Горопевшека, які раніше виступали за «Волинь», згадували вище, однак ексгравець «Чорноморця» є і в складі луцької команди – позаминулого сезону в Одесі грав наш молодий захисник Максим Войтіховський.

Статистика «Волині» у матчах проти «Чорноморця»: 40 матчів, 8 перемог, 9 нічиїх, 23 поразки, різниця голів 31:67

Вдома: 20 матчів, 5 перемог, 5 нічиїх, 10 поразок, різниця 18:28

У гостях: 20 матчів, 3 перемоги, 4 нічиї, 13 поразок, різниця 13:39
АРБІТРИ

Головним суддею матчу буде арбітр Прем’єр-ліги – Анатолій Абдула з Харкова. Асистенти арбітра – Віталій Скобля та Володимир Коротін (обидва – Київ). Резервний арбітр – Валерій Копмарь (Одеса). Спостерігач арбітражу – Сергій Возняк (Миколаїв).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Чорноморець» (Одеса)

Рік заснування: 1936

Кольори клубу: синьо-чорно-білі

Офіційний сайт клубу: http://chernomorets.odessa.ua/

Головний тренер: Олексій Антонов

Поточне місце у таблиці Першої ліги: 2 (15 матчів, 9 перемог, 4 нічиї, 2 поразки, різниця голів 25:11, 31 очко)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus