USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Сьогодні «Волинь» зіграє вдома з «Агробізнесом»: історія протистояння

29 Жовтня 2021 11:39
Тишком-нишком першолігові змагання переходять через свій календарний екватор – цього тижня команди-учасниці зіграють вже матчі другого кола змагань. А «Волинь» вдруге цього сезону зустрінеться з добре знайомим суперником – волочиським «Агробізнесом».

Матч відбудеться 29 жовтня о 17.30 на стадіоні «Авангард» у Луцьку, інформує клубна пресслужба лучан.

Втрата кількох лідерів влітку цього року не обіцяла команді Олександра Чижевського такого складного сезону – але після драматичної нічиєї з «Волинню» на початку чемпіонату «Агробізнес» так і не набрав звичного для себе у минулих чемпіонатах темпу, вигравши лише два поєдинки протягом першого кола змагань. Цікаво, що одна із цих двох «вікторій» нещодавно здобута над «Металістом» (2:1), куди під час нинішньої першості перейшов ще один із лідерів колективу з Волочиська – ексволинянин Юрій Романюк. Все ж потенціал та зіграність представників Хмельниччини не викликає сумнівів, тож у Луцька, очевидно, гості намагатимуться розпочати серію позитивних результатів.

«Волинь» в останньому турі нарешті перемогла вперше за місяць. Матч з «Кременем» (3:2) не був легким, однак нервова кінцівка добряче нагадала підопічним Альберта Шахова, що будь-яка гра Першої ліги даватиметься потом і кров’ю, й ніяк інакше. Приємно, що Івана Цюпу та Сіаваша Хагназарі відзначили у традиційних підбірках найкращих гравців туру, а Богдан Кобзар став найкращим молодим гравцем туру за версією «Спорт Арени». А от ще один із героїв останньої гри – Артур Рябов – через дискваліфікацію допомогти «хрестоносцям» у грі проти «Агробізнесу» не зможе. Як і керманич команди Альберт Шахов, який ще одну гру змушений буде дивитися з трибун «Авангарду».

VERSUS

Історія протистоянь «Агробізнеса» та «Волині» розпочалася з 2018-го. Тоді луцька команда переграла суперників на виїзді з рахунком 2:0 (до слова, свій дебютний офіційний гол за «Волинь» у тому матчі забив Сіаваш Хагназарі), а вдома зіграла унічию – 0:0. Наступного сезону «хрестоносці» виграли у домашньому поєдинку – 2:1, однак поступилися у другому колі – 0:3. Восени минулого року «Волинь» знову здобула над опонентами домашній успіх −2:1, а у Волочиську команди розійшлися миром – 0:0. Ну і як не згадати початок нинішнього сезону, коли в драматичному поєдинку завдяки красеню-голу Максима Войтіховського команда вирвала нічию – 2:2.

Цікаво, що за «Агробізнес» виступає ексфутболіст «Волині» Сергій Петров, а Дмитро Юхимович свого часу грав у Луцьку на дитячо-юнацькому рівні. Не можна оминути увагою й персону головного тренера гостей Олександра Чижевського – корінного лучанина, який приїде до рідного міста у якості керманича команди-суперниці.

Статистика «Волині» проти «Агробізнеса»: 7 матчів, 3 перемоги, 3 нічиї, 1 поразка, різниця 8:7

Вдома: 3 матчі, 2 перемоги, 1 нічия, різниця 4:2

В гостях: 4 матчі, 1 перемога, 2 нічиї, 1 поразка, різниця 4:5

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Агробізнес» (Волочиськ)

Рік заснування: 2016

Кольори клубу: блакитно-жовті

Офіційний сайт клубу:http://www.fcab.com.ua/

Головний тренер: Олександр Чижевський

Місце у таблиці Першої ліги: 14 (15 матчів, 2 перемоги, 6 нічиїх, 7 поразок, різниця 12:21, 12 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus