USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Сьогодні «Волинь» зіграє важливий виїзний поєдинок у Хмельницькому

8 Листопада 2021 10:26
Перша ліга уже перейшла свій екватор цього сезону, однак команди продовжують марафон – у нелегкому графіку змагатись ще до кінця листопада, а для «Волині» черговим серйозним екзаменом стане виїзд до хмельницького «Поділля».

Матч відбудеться 8 листопада о 14.15 на стадіоні «Поділля» в Хмельницькому, інформує клубна пресслужба лучан.

Підопічні Віталія Костишина підходять до гри з величезним бажанням перемогти – якщо раніше за рахунок неприступної домашньої фортеці (11 очок у 5 матчах) команда упевнено трималася у середині турнірної таблиці, то в останніх трьох матчах «Поділля» не взяло жодного залікового пункту, не забивши при цьому жодного гола. Звісно ж, «біло-сині» намагатимуться реваншуватися «Волині» за поразку в першому колі та вийти з зони вильоту Першої ліги.

«Хрестоносці» у домашньому «турне» з трьох матчів зуміли набрати чотири очки – не так багато, як хотілося гравцям та уболівальникам, однак при цьому в кожному з поєдинків підопічні Альберта Шахова боролися до кінця. На жаль, проблемою залишається реалізація моментів – у ворота «Агробізнеса» та «Полісся» не вдалося забити навіть попри наявність дуже хороших нагод для взяття воріт.

VERSUS

Історія протистоянь обох команд тягнеться ще з радянських часів та є майже рівною – лише на одну перемогу більше має команда з Хмельницького. Цього року в серпні команди вперше за одинадцять років зустрілися знову в рамках чемпіонату України – тоді завдяки голу Богдана Кобзаря перемогу святкувала «Волинь» – 1:0. Разом з тим, не можна не відзначити і нападника «Поділля» Ігоря Карпенка, який свого часу пограв за «хрестоносців».

Статистика «Волині» проти «Поділля»: 66 матчів, 24 перемоги, 17 нічиїх, 25 поразок, різниця 62:70

Вдома: 33 матчі, 18 перемог, 11 нічиїх, 4 поразки, різниця 45:19

В гостях: 33 матчі, 6 перемог, 6 нічиїх, 21 поразка, різниця 17:51

В чемпіонаті та Кубку України: 10 матчів, 6 перемог, 2 нічиї, 2 поразки, різниця 15:9

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Поділля» (Хмельницький)

Рік заснування: 1960

Кольори клубу: біло-сині

Офіційний сайт клубу:http://fcpodillya.com.ua/

Головний тренер: Віталій Костишин

Місце в таблиці Першої ліги: 13 (16 матчів, 4 перемоги, 5 нічиїх, 7 поразок, різниця 13:15, 17 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus