USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Сьогодні «Волинь» на виїзді зіграє з «Оболонню». Історія протистояння

6 Вересня 2021 12:35
Луцька «Волинь» 6 вересня зіграє у Києві з ФК «Оболонь». Матч розпочнеться о 18.30 на стадіоні «Оболонь-Арена».

Про це інформує клубна пресслужба луцького клубу.

Столичні «пивовари», як і «хрестоносці», у новий сезон увійшли без загравання молоді у Другій лізі чемпіонату України. Команду вчергове очолив Валерій Іващенко, який працює у клубі ще з часів його заснування, а сама «Оболонь» зазнала не таких відчутних кадрових змін. Як і «Волинь», кияни продовжують боротьбу в Кубку України, і аналогічно зазнали лише однієї поразки у чемпіонаті – і також від харківського «Металіста». Вдома команда цього сезону грає досить сильно, у чому на собі пересвідчилося амбітне житомирське «Полісся» посеред тижня (1:0), тож і у матчі проти «Волині» «пивовари» розраховуватимуть на позитивний результат.

Підопічні Альберта Шахова серед тижня відходили від феєричного та переможного протистояння із «Карпатами» в Кубку України – голи Максима Сасовського та Андрія Ляшенка, а також шедевр від Владислава Кузнєчикова принесли чимало емоцій уболівальникам (3:2 в додатковий час), а от додаткові та насичені пів години овертайму додали втоми гравцям та головного болю тренерському штабу. Утім, посеред тижня клуб отримав кадрове підсилення – до команди приєдналися добре знайомі Іван Цюпа та Сіаваш Хагназарі, а також голкіпер Володимир Кринський та захисник Євген Кучеренко, які минулий сезон провели в УПЛ за «Інгулець». Разом з тим, «хрестоносці» дозаявили і двох молодих вихованців – Ігоря Грицюка та Тараса Завадовича. А в переддень матчу одразу троє гравців – Олександр Чепелюк та брати Владислав і Станіслав Кристіни – святкують день народження. Чи зробить наша команда їм позитивний подарунок у таке свято?

VERSUS

Історія протистоянь обох команд налічує уже чотири сезони. У першому з них «Волинь» двічі перемагала «Оболонь» – 2:0, 1:0 (до слова, у першому із цих матчів нашу команду очолював якраз Альберт Шахов). Наступного сезону команди в обох матчах видали гольове видовище та здобули виїзні перемоги з однаковим рахунком – 2:4. У сезоні 2019/2020 у Києві команди розійшлися миром (0:0), а влітку наступного року «хрестоносці» вдома виявилися сильнішими – 1:0. А минулого сезону волиняни з «пивоварами» обмінялися домашніми успіхами з однаковими рахунками – 2:1.

Цікаво також, що за «Оболонь» виступає Артур Мурза, який раніше під час кар’єри декілька місяців виступав за «Волинь», тож виходитиме на матч з особливою мотивацією.

Статистика «Волині» проти «Оболоні»: 8 матчів, 5 перемог, 1 нічия, 2 поразки, різниця 13:9

Вдома: 4 матчі, 3 перемоги, 1 поразка, різниця 7:5

В гостях: 4 матчі, 2 перемоги, 1 нічия, 1 поразка, різниця 6:4

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Оболонь» (Київ)

Рік заснування: 2013

Кольори клубу: зелено-білі

Офіційний сайт клубу:http://fc.obolon.ua/

Головний тренер: Валерій Іващенко

Місце у таблиці Першої ліги: 6 (5 матчів, 2 перемоги, 2 нічиї, 1 поразка, різниця 5:4, 8 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus