USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Сьогодні у Луцькому зоопарку 50% знижки на дитячі квитки

1 Червня 2022 07:50
До Міжнародного дня захисту дітей, який відзначають 1 червня, Луцький зоопарк зробить знижку 50% на вхід для усіх діток. Отож, дитячий квиток коштуватиме 25 гривень.

Про це повідомили на сторінці зоопарку.

«1 червня – Міжнародний день захисту дітей. І цьогоріч він для кожного з нас особливо болючий та щемний. Українці змушені захищати своїх дітей від російських окупантів зі зброєю в руках.

Внаслідок збройної агресії росії в Україні загинули 243 дитини, поранених – 446. І ці цифри далеко не остаточні...

Тисячі українських дітей окупанти викрали. Мільйони залишили рідні домівки. Російська агресія у той чи інший спосіб вплинула на життя кожної української дитини.

Але кожен день цієї боротьби робить нас на день ближчими до перемоги, а наших найкращих відвідувачів, найвдячніших гостей і просто найдорожчих діток – до повернення до мирного щасливого дитинства.

Тож, щоб додати радощів вашому щоденню, ми запрошуємо усіх на гостину. Тим паче, що саме 1 червня ми робимо знижку 50% на вхід для дітей. Це наш спосіб хоч трохи захистити вас від війни, подарувавши можливість провести час у місці найкращого відпочинку на природі у межах міста.

Отож, сьогодні за вхід до зоопарку дитини – 25 гривень. Дорослий квиток – 80 гривень. Чекаємо!» – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus