USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Сьогодні майже 50 населених пунктів у Луцькому районі пів дня будуть без електрики

Сьогодні 10:41
У четвер, 12 вересня, з 12:00 до 18:00 буде припинено електропостачання в майже 50 селах Луцького району. Світла не буде через аварійні роботи.

Про це інформує пресслужба «Волиньобленерго».

Без електрики будуть такі населені пункти:

м. Рожище, села Копачівка, Тростянка, Башова, Іванчиці, Озденіж, Уляники, Городині, Валер’янівка, Рудня, Кременець, Ольганівка, Дубище, Ужова, Залісці, Олександрівка, Підліски, Переспа, Бортяхівка, Тихотин, Малинівка, Трилісці, Линівка, Мирославка, Забара, Мильськ, Пожарки, Козин, Рудка Козинська, Любче, Топільне, Оленівка, Дмитрівка, Сирники, Моташівка, Княгининок, Буків, Брище, Рокині, Кам’янка, Милуші, Зміїнець, Липляни, Жидичин, Клепачів, Кульчин, Озерце.

Читати ще: У понад 40 селах Луцького району на кілька днів понизять тиск газу

У режимі реального часу інформація про перерви відображається на офіційному сайті https://energy.volyn.ua у розділі «Актуальна інформація про час початку та закінчення перерви електропостачання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus