USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Собака заввишки 9 сантиметрів потрапила в Книгу рекордів Гіннеса

15 Квітня 2023 00:27
Чихуахуа Перл, якій два роки, цього тижня офіційно названо найнизькорослішим собакою, що нині живуть у світі, за версією Книги рекордів Гіннеса.

Про це пише УНН з посиланням на CBS News.

Крихітний улюбленець, зростом трохи більше 9 сантиметрів, походить із роду мініатюрних псів. Його нині покійна тітка Міракл Міллі була попереднім рекордсменом.

Як зазначено, Перл «коротша за паличку від ескімо» і приблизно такої ж довжини, як доларова купюра.

«Ми щасливі, що вона у нас є, – сказала Ванесса Семлер, власниця Перл. – І мати цю унікальну можливість побити рекорд і поділитися зі світом цією дивовижною новиною».

Читати ще: На Балі втретє за місяць на берег викинувся гігантський кит

Додамо, за даними організації, найнизькорослішим собакою, коли-небудь зареєстрованим у Книзі рекордів Гіннеса, був йоркширський тер’єр зростом 7,11 см із Великої Британії, який помер у 1945 році, не доживши до свого другого дня народження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus