USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Снігопади в Туреччині заблокували понад 300 населених пунктів

1 Лютого 2021 18:05
Доступ до 311 населених пунктів, у провінції Сівас в Туреччині, заблоковано через значні снігопади та замети, які вони спричинили.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на повідомлення управління автомобільних та транспортних служб спецадміністрації провінції Сівас.

«Доступ до 311 сіл у Сівасі неможливий через снігопад та несприятливі погодні умови», – йдеться у повідомленні.

У розчищенні доріг задіяно 93 транспортні засоби, зокрема 32 грейдери, 22 трактори з ковшами, 6 бульдозерів, 7 снігоприбиральних машин, 26 вантажних автомобілів та 140 працівників.
Також повідомляється про блокування снігом дороги між гірськолижним курортом Йилдиз та дорогою, яка веде до нього. Зусиллями комунальників цю дорогу вже розчищено.
Місцями замети сягають триметрової висоти й під ними не видно було будинків, мешканці яких залишаються відрізаними через засніжені дороги та чекають на допомогу комунальних служб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus