USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Смертельні ігри: у Москві на вечірці блогерки загинули троє людей. Відео

29 Лютого 2020 18:14
У Москві святкування дня народження відомої Instagram-блогерки Катерини Діденко обернулося трагедією, загинули троє людей.

Вечірка проходила 28 лютого у банному комплексі. Гостям здалося, що вода в басейні занадто тепла і вони вирішили добавити туди сухий лід, що і стало причиною трагедії. Про це повідомляє телеграм-канал Mash.

На відео, знятому в момент події, видно, що перед тим, як висипати сухий лід в воду, гості наділи захисні костюми і маски. Після цього троє з них стрибнули в басейн.
Внаслідок хімічної реакції з кубиків льоду почав активно виділятися вуглекислий газ. Люди, які знаходилися у воді, отримали сильні хімічні опіки легенів. Двоє з них загинули відразу в басейні, згодом в реанімації помер чоловік Катерини Валентин. Ще п'ятьох людей госпіталізували.

В екстрених службах повідомляють, що в басейн засипали 25 кг сухого льоду. Зробив це саме чоловік блогерки Валентин. Загалом на вечірці було 18 осіб, серед них вагітна сестра Катерини - Анна Діденко, якій також надавали допомогу.

За словами джерела ТАСС, сухий лід в банний комплекс принесли самі учасники вечірки, працівники закладу попередили їх про можливу небезпеку, але нічого забороняти не стали.

Після події Діденко записала кілька історій в інстаграмі, де розповіла про загиблих і попросила передплатників поділитися контактами психологів. Багато користувачів соцмереж назвали її реакцію на загибель чоловіка і друзів неправильної, наприклад, дорікнули за використання фільтру в історіях, де вона розповідала про те, що трапилося.
Діденко також розкритикували за рівень професійної експертизи (блогер закінчила П'ятигорський медико-фармацевтичний інститут).
Блогерку навіть назвали номінантом на віртуальну премію Дарвіна («присуджується» за найбезглуздіші обставини смерті), а її чоловіка і друзів - жертвами «природного відбору».
Натомість багато користувачів соцмережі зізналися, що не знали про такі властивості сухого льоду, і закликали не засуджувати блогера.

За фактом події в банному комплексі Слідчий комітет порушив кримінальну справу про заподіяння смерті з необережності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
санітар Показати IP 29 Лютого 2020 18:40
Про цю хімічну реакцію знають учні 7-го класу. А тут такі відомі люди!?.. Одна стидоба! Людська дурість не має меж.
читач Показати IP 29 Лютого 2020 18:50
Як казав "кінська голова":"Ну дебіли б...ть!"
Она Показати IP 29 Лютого 2020 20:08
Какой бы не был человек.Если смерть, то вечная память!(химики)
ігор луцький Показати IP 29 Лютого 2020 21:04
Чого не зробиш заради великої кількості переглядів та лайків.Вперед!Хто слідуючий?
Ілономаскобот Показати IP 1 Березня 2020 08:49
Для чого ви втягуєте людей в інформаційне поле країни-агресора? Розкажіть що сталося у наших сусідів поляків, угорців, словаків... Чому ви завжди пишете про свинособак?
Никанор Показати IP 1 Березня 2020 09:58
Человек!Откуда ты знаешь про свой завтрашний день?Дыши!Пока дыхание жизни даёт Бог,создавший тебя из праха и радуйся этому дню и Солнцу,и небу,и Весне!Соболезную близким погибших!
игор ... Показати IP 1 Березня 2020 12:57
сам ти свинособака все люди боже творение ,акто так пишет тот от обизяни.
Бігом за поребрік! до игор ... Показати IP 1 Березня 2020 15:06
Чємодан вокзал росія!
55 до Бігом за поребрік! Показати IP 2 Березня 2020 09:20
каструлю на голову та на полонину))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus