USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.74

Смерть українки на знімальному майданчику: поліція вивчить дзвінки Болдуїна

17 Грудня 2021 10:40
Суд в окрузі Санта-Фе американського штату Нью-Мексико видав поліції ордер на вивчення інформації з телефону актора Алека Болдуїна.

Про це повідомляє Корреспондент.net з посиланням на Variety.

Таким чином правоохоронці сподіваються «знайти докази», які можуть допомогти розслідуванню.

«Спочатку вони просили актора та його адвоката надати особистий телефон актора добровільно, але ті зажадали ордер», – повідомляє видання.

У результаті суд дозволив поліції вивчити фото, відео, повідомлення, електронну пошту, акаунти у соціальних мережах, контакти, історії пошуку, а також видалені дані та файли.

Нагадаємо, 21 жовтня на зйомках фільму «Іржа» під час генеральної репетиції вестерну на ранчо Бонанза-Крік поблизу Санта-Фе, штат Нью-Мексико, в Алека Болдуїна був у руках антикварний револьвер. Коли він вистрілив, оператор фільму українка Галина Хатчинс зазнала смертельного поранення, а режисер Джоел Соуза був поранений і госпіталізований.

Пізніше в мережу потрапили перші знімки, зроблені після трагедії біля офісу шерифа в Санта-Фе, що неподалік від знімального майданчика.

Постачальник зброї Сет Кенні сказав поліції, що він вважає, що бойові кулі, знайдені на знімальному майданчику, могли бути перезарядженими боєприпасами.

Помічниця режисера фільму «Іржа» подала до суду на Алека Болдуїна, бо стверджує, що в сценарії не було епізоду з вистрілом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus